Εμμανουηλίδης: Το μεγαλύτερο ταλέντο και η αδυναμία αξιοποίησής του

Ο Γιώργος Δώνης άφησε εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για το φιλικό με τη Μπεσίκτας τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη ενόψει των εξελίξεων με τον δανεισμό του, ως μια μεγάλη απόδειξη της αδυναμίας να αξιοποιηθεί το ταλέντο του αυτή τη στιγμή και να θεωρείται πως η καλύτερη επιλογή για εκείνον είναι να παραχωρηθεί…

Ο 18χρονος επιθετικός, προσπάθησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο στους «πράσινους» να ωριμάσει ποδοσφαιρικά αλλά και ανθρώπινα.

powered by Rubicon Project
«Λύγισε» στην πρεμιέρα για τις χαμένες ευκαιρίες που είχε για γκολ στην Ξάνθη, έδειξε το αγωνιστικό του θράσος στις λιγοστές του συμμετοχές, τιμωρήθηκε για πειθαρχικό παράπτωμα, ωστόσο, το ταλέντο του είναι τέτοιο που δεν μπορούσε να το χάσει ο Παναθηναϊκός.

Το συμβόλαιό του ανανεώθηκε, όμως, αυτό το ταλέντο για κάποιο λόγο δεν μπορεί ν’ αξιοποιηθεί από τους «πράσινους» αυτή τη στιγμή και το φανερώνουν οι κινήσεις που γίνονται για να παραχωρηθεί δανεικός.

Ενδεχομένως μέσα στο Σαββατοκύριακο να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στον Πανιώνιο (όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγες μέρες το gazzetta.gr) όπου δεδομένα θα πάρει πολλά παιχνίδια και σίγουρα πολλά περισσότερα από αυτά που θα είχε με την πράσινη φανέλα αν παρέμενε τη νέα σεζόν στο ρόστερ. Αυτό φάνηκε και από τα φιλικά παιχνίδια στην προετοιμασία της ομάδας, όπου δεν πήρε το χρόνο που θα μπορούσε για ν’ αλλάξει την απόφαση του κόουτς και να παλέψει για τη θέση του.

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον μικρό, είναι τέτοια που αποτελεί παραδοχή της αδυναμίας αξιοποίησής του αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Και αυτό, συμβαίνει σε μια εποχή για τον σύλλογο που εφαρμόζεται πρότζεκτ αξιοποίησης ακαδημιών.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης μπορεί να χαρακτηριστεί το μεγαλύτερο ταλέντο της φουρνιάς του, όμως, ούτε πέρυσι πήρε χρόνο, ενώ φέτος, παραχωρείται δανεικός δίχως να έχει πάρει τις ευκαιρίες του στην προετοιμασία ώστε ν’ αποδείξει πως μπορεί να τον έχει στο μυαλό του ο Γιώργος Δώνης…

ΠΗΓΗ: GAZZETTA