Κανένα deal με Ροζ στα 400.000 ευρώ

Ο Άρης θέλει να κρατήσει τον Λίντσεϊ Ροζ αλλά δεν θα μπει σε διαδικασία συζήτησης με το ποσό των 400.000 ευρώ που είναι η ρήτρα αγοράς.

Πρόσφατα, ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός εξέφρασε την επιθυμία παραμονής του στον Άρη με την ταυτόχρονη ενεργοποίηση της ρήτρας αγοράς των δικαιωμάτων του. Στην πραγματικότητα όμως, στις συζητήσεις που ήδη έγιναν με τον Ροζ, οι «κίτρινοι» εξέφρασαν ανοιχτά την επιθυμία επέκτασης της συνεργασίας μαζί του, καθώς έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνολική παρουσία του, από την άλλη πλευρά όμως, ξεκαθάρισαν ότι δεν σκοπεύουν να καταβάλλουν ένα ποσό της τάξεως των 400.000 ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Επί της ουσίας, οι Θεσσαλονικείς θα περιμένουν τις επαφές του παίκτη με τη Λοριάν (η οποία έχει τα δικαιώματά του). Ξέρουν ότι ο Ροζ θέλει να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και σε περίπτωση που βρει σημείο επαφής με τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας ούτως ώστε να μειωθεί σημαντικά η ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του, τότε θα ξεκινήσουν οι ουσιαστικές συζητήσεις.

ΠΗΓΗ: GAZZETTA